Hollands Kroon

Belbusvereniging houdt extra Algemene Ledenvergadering

Advertentie:

Wieringerwaard – De belbusvereniging Noordkop houdt een extra Algemene Ledenvergadering (ALV) in Dorpshuis De Oude school (Zwanenzaal), Populierenlaan 23a. Deze vergadering wordt gehouden op donderdag 3 november. De agenda vermeld naast de gebruikelijke opening, verslag laatste ALV, rondvraag en sluiting de verkiezing van nieuwe bestuursleden.

In totaal vier nieuwe bestuursleden zijn verkiesbaar. Dat zijn de dames Ina Hekkema en Els Wessels en de heren Jan Verduin en Harm Wessel. Deze laatstgenoemde is de beoogd secretaris. De vergadering begint om 16:00 uur. Voorzitter, Fijko van der Laan verwacht rond 17:30 uur de bijeenkomst te sluiten.

Aanmelden
Leden van de Belbusvereniging Noordkop kunnen zich aanmelden voor deze extra ALV tot uiterlijk 31 oktober. Dit kan per mail secretariaat@belbusnoordkop.nl of per post Winkelerzand 37, 1731 LR Winkel. Leden worden verzocht naam, adres, woonplaats en lidmaatschapsnummer te vermelden.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button