Den HelderHollands KroonRegio NoordkopSport

Doe mee aan het Regio Noordkop WK spel!

Het WK voetbal vindt dit jaar plaats in Qatar en begint op zondag 20 november. Ook Nederland doet natuurlijk mee en is ingedeeld in groep A, samen met Ecuador, Senegal en het thuisland Qatar. De eerste wedstrijd van het Nederlands Elftal is op maandag 21 november, om 17.00 uur (NL tijd) tegen Senegal.

Regio Noordkop heeft in samenwerking met Scorito een speciale WK-pool opgezet en deelname is gratis. Iedereen mag meedoen en wie dat doet maakt kans op leuke prijzen. Het spel kent vijf speelrondes en per ronde is het de bedoeling dat de deelnemer de wedstrijden voorspelt en vier topscorers kiest. Daarmee zijn dan punten te verdienen en uiteraard is het zo dat degene met de meeste punten bovenaan staat. Wie na de laatste wedstrijd eerste staat wint het Regio Noordkop WK-spel! Het WK 2022 in Qatar bestaat uit 64 wedstrijden, waarvan er 48 plaatsvinden in de groepsfase. Dat zijn dus heel wat wedstrijden om te voorspellen tijdens het WK-spel!

Meedoen?
Ga naar Scorito.com en maak gratis een account aan. Er is ook een app die via de bekende stores is te downloaden. Klik hier voor Scorito in de App Store of klik hier voor de Android versie.

Na het aanmelden krijg je een e-mail met verdere uitleg over het spel.

Voorspelling fase 1: de groepsfase:
Je voorspelt de uitslag van alle groepswedstrijden;
Je kiest 4 topscorers voor de groepsfase;
Je voorspelt wie er wereldkampioen wordt.
De deadline voor je voorspelling voor fase 1 is bij aanvang van het toernooi op: zondag 20 november 17:00 uur.

Voorspelling fase 2: de knock-outfase:
Je voorspelt per ronde in de knock-outfase de uitslagen van de wedstrijden;
Je kiest per ronde in de knock-outfase 4 topscorers.
De deadline voor je voorspelling voor fase 2 is gelijk aan de start van de eerste wedstrijd in de betreffende ronde van de knock-outfase. Voor de achtste finale is de deadline bijvoorbeeld zaterdag 3 december 16:00 uur.

Meer informatie over het prijzenpakket volgt in de komende weken via deze website.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

2 reacties

  1. Kunnen we deze keer niet een keer overslaan, uit respect voor de overleden en uitgebuite aziatische arbeidsmigranten die de stadions in grote hitte moesten bouwen?

  2. Maar dan zijn ze voor niks gestorven. Da’s ook wel weer zonde, ja toch niet dan?

Back to top button
%d bloggers liken dit: