Uitgaan

Trouwbeurs volgens uniek concept in Fort Westoever

Advertentie:

Den Helder – Voor de vijfde maal op rij is er begin november in fort Westoever een trouwbeurs. Zondag 6 november van 11:00 tot 16:00 uur zijn er bijzondere bedrijven aanwezig met trouwjaponnen, herenkostuums, kinderkleding, trouwringen, bloemsierkunst, styling, decoratie en trouwfotografie.

Er zijn ook bedrijven die het inhoudelijke deel van een trouwdag kunnen begeleiden, zoals een weddingplanner, ambtenaar van de burgerlijke stand en een dansschool voor de openingsdans. Ook praktische zaken, zoals drukwerk, huwelijksreis en kapsels en make-up, zijn belangrijke dingen om vooraf te plannen. Bijzonder is dat één van de bezoekende bruidsparen, uit de afspraken die gemaakt worden, een prachtige prijs uitgereikt krijgt: een prijzenpakket voor een spectaculaire trouwdag.

Onderneemsters Rosalie Schutz van Schutz Mannenmode in Hoorn en Annet Kwantes van Het Boudoir Bruidsmode in Hoorn lopen al jaren met hetzelfde gevoel. Als er beurzen georganiseerd worden voor bruidsparen is er te weinig actie. “Teveel kijken en informatie in overvloed, maar de echte interactie met de aanstaande bruidsparen ontbrak eigenlijk altijd.” Daarom zijn zij in 2016 gestart met een uniek beursconcept. Bruidsparen kunnen op deze beurzen de hele trouwdag samenstellen met de hiervoor speciaal geselecteerde deelnemers die allemaal in hun vakgebied professioneel met trouwen bezig zijn.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina www.facebook.com/trouwbeursfortwestoever, info@hetboudoir.nl of 0229-269222

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button