Sport

DWOW klopt hekkensluiter

Adverentie

Wieringerwerf – De vrouwen van DWOW versloegen vrijdagavond in de eredivisie Middelburg met 2-0. Het team van trainer Gert Jan Schipper neemt hierdoor twee punten afstand van de hekkensluiter, en krijgt onderin meer lucht.

Roosjen
De thuisploeg maakte een uitstekende indruk. En vooral de inzet en balvaardigheid waren in het eerste bedrijf super. Door Noa Hulzebos werd de score geopend. Manus Roosjen had twee pech dat twee keer een hard schot op de paal terecht kwam. Nog voor de pauze kon Hulzebos de tussenstand op 2-0 brengen.

Slordig

In de tweede helft bleef de inzet groot, er werd echter te slordig gespeeld. Schipper: “dat klopt, er waren wel degelijk kansen. De tegenstander speelde de laatste acht minuten met een spelende keepster, we zijn toen klein gaan staan om dat tegen te houden. En dat lukte, een fijne avond voor het team en de fans.”

DWOW speelt vrijdagavond 27 oktober uit tegen EXS Zwolle.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button