Cultuur/NatuurSchagen

Aanmelding open voor Kunst op Locatie

Advertentie:

De Kunstcommissie Harenkarspel organiseert in 2020 voor de elfde keer de kunstroute Kunst-op-locatie, een gratis fiets- en wandelroute langs adressen waar kunst te bewonderen is. Kunst-op-locatie gaat in 2020 door de dorpen Dirkshorn, Stroet, Sint Maarten, Valkkoog en Groenveld. Kunstenaars uit die dorpen kunnen zich aanmelden als deelnemer.

De kunstroute vindt volgend jaar plaats op zaterdag 16 en zondag 17 mei, van 11.00 tot 17.00 uur. Al eerder deelgenomen en met plezier?. Als er voldoende nieuw werk is, is deelname ook in 2020 mogelijk. Niet eerder deelgenomen? Snel aanmelden en dan komt de Kunstcommissie langs om kennis te maken.

Verdere informatie op www.kunst-op-locatie.nl, facebook: KunstopLokatie.nl, of stuur een e-mail naar: info@kunst-op-locatie.nl

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button