Zakelijk

Black Five Days geeft zekerheid over aanbiedingen

Black Friday en Cyber Monday zijn op komst. Deze voordelige koopjesdagen worden samen ook wel Black Five Days genoemd, omdat in de loop van vijf dagen verschillende shops met enorme kortingen adverteren. Deze trend ondervindt een toenemende populariteit in Nederland.

Steeds meer winkels bieden hun spullen voordelig aan. Zowel online als in de fysieke winkels verschijnen aanbiedingen in overvloed. Dé uitgelezen kans voor de consument om bijvoorbeeld cadeautjes te kopen voor de feestdagen. Maar hoe weet men 100% zeker dat die televisieaanbieding van 400 euro oprecht is? Óf dat die scherp geprijsde pc, niet ergens anders goedkoper is te verkrijgen?

Blackfivedays.nl helpt de kritische consument door 5 dagen lang de allerbeste aanbiedingen te tonen. Deze zogenaamde “aanbiedingenchecker” verzamelt de prijzen van meer dan 80.000 elektronicaproducten met de bijbehorende aanbiedingen. Black Five Days geeft in zijn totaliteit inzicht in maar liefst 500.000 elektronicaprijzen van 220 webshops. Bovendien werkt de website continu haar prijzen bij, hierdoor blijven de aanbiedingen up-to-date. Black Five Days is in het leven geroepen op initiatief van Knibble.nl, met als doel de consument een transparant beeld te geven van alle online elektronica aanbiedingen tijdens de actiedagen.

Amerikaans
Black Friday is van Amerikaanse origine. Op deze vrijdag, de dag na Thanksgiving, hebben veel Amerikanen vrij. Winkels zien hun kans schoon, en stunten met onwijze kortingen. De meeste consumenten kunnen de verleiding niet weerstaan. Sinds 2015 neemt de populariteit van Black Friday rap toe in Nederland. De buitengewone actieperiode sluit af met Cyber Monday. Dit is de online variant van Black Friday, waar webshops vaak met nog goedkopere prijzen schitteren.

Koopjesjagers worden met behulp van blackfivedays.nl in de watten gelegd. Dit jaar vinden Black Friday en Cyber Monday plaats op 29 november en 2 december. De officiële start van Black Five Days is op donderdag 28 november, de dag van Thanksgiving.

Knibble
Knibble is een webconcept van Internetblik. Internetblik exploiteert naast Knibble het merk TVblik, dat in 2016, 2017, 2018 en 2019 is genomineerd voor Website van het Jaar. Een hecht, creatief team werkt vanuit het Noord-Hollandse Nieuwe Niedorp aan https://knibble.nl/.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button