Zeemacht

DWOW verliest thuis van Zeemacht

De dames van DWOW en Zeemacht speelden woensdagavond tegen elkaar, in sporthal Zuiderzeehal te Wieringerwerf. De thuisploeg verloor met 1-2.

De teams waren aan het begin van de wedstrijd elkaar aan het aftasten. Het was Zeemacht dat in deze eerste helft de beste kansen had, maar de verdediging van DWOW hield goed stand. In de allerlaatste minuut van de eerste helft was het een goed lopende aanval van Zeemacht die door Céline van der Laan werd bekroond met een doelpunt, 0-1.

De tweede helft was het Zeemacht dat verder ging waar ze voor rust mee gestopt waren. Ze gingen vol in de aanval en dit werd al vrij snel beloond. Een schot uit de tweede lijn werd nog tegengehouden door de keepster van DWOW, maar door goed doorlopen op de keeper was het Bianca Kwast die de 0-2 liet aantekenen. Het bleek een gouden tip van assistent coach Ferry van Loon.

DWOW liet het er niet bij zitten en de coach liet zijn team hoog druk zetten. De bezoekers moesten even snel schakelen. Ongeveer tien minuten voor tijd kwam DWOW terug in de wedstrijd, 1-2. Hierna heeft Zeemacht veel onder druk gestaan, maar hebben ze de wedstrijd op een volwassen manier uitgespeeld.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button