Den Helder

Eerste Rotarykalender voor de burgemeester

Advertentie:

Het is een traditie geworden dat de burgemeester van Den Helder de eerste Rotarykalender in ontvangst neemt. Voor burgemeester Jeroen Nobel was dit als waarnemend burgemeester de eerste en gelijk ook de laatste keer, tenminste als er in Den Helder komend jaar een nieuwe burgemeester word benoemd.

Het is alweer voor de tiende keer dat de Rotary Club Den Helder deze kalender voor het nieuwe jaar uitbrengt. Dit keer met de belangeloze medewerking van fotografe Jacomien Bartels, die de kalender heeft opgeluisterd met prachtige foto’s die het karakter van Den Helder uitstekend weergeven.

Eén van de doelstellingen van Rotary is dat de leden zich inzetten voor goede doelen/initiatieven die de (Helderse) samenleving ten goede komen. Dit jaar is ervoor gekozen bij te dragen aan de aanschaf van nieuwe speeltoestellen bij het opnieuw inrichten van het schoolplein van de Tuindorp/Thijsseschool. Hiervan profiteert niet alleen de school maar gelijk ook de hele buurt!

Geld en hulp
De bijdrage van de Rotary Club Den Helder betreft niet alleen een financiële bijdrage in de vorm van de netto opbrengst van de verkoop van de kalenders, maar ook de hulp van (de) Rotaryleden bij de werkzaamheden aan de herinrichting zelf.

Dit initiatief van de Rotary Club Den Helder steunen? Koop dan de Rotarykalender 2020 met zijn prachtige Helderse foto’s. Een mooier Sinterklaas en/of Kerstcadeau is haast niet te bedenken. De kalender kost € 9,95 en is verkrijgbaar bij de Bruna en Primera winkels in Den Helder en Julianadorp, de Lisdodde, Videoland, Buijtendijk BV, Combifoto en AH Schooten Plaza.

Op de foto overhandigt voorzitter van de Rotary Club Arie Schagen de eerste kalender aan burgemeester Jeroen Nobel. Links op de foto de fotografe Jacomien Bartels en rechts naast de burgemeester Rotarylid Ineke Meijer, lid van de “kalendercommissie”.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button