Uitgaan

Helder Licht gaat voor stralend slotweekend

Advertentie:

Den Helder – Het laatste weekend van het Lichtfestival Helder Licht staat voor de deur. Na twee natte weken vol gezelligheid en lichtkunst, sluit de organisatie af met een gevarieerd programma.

Zo zal zaterdag 11 november tijdens ‘Light & Music’ muziek klinken door de straten van Den Helder. Bezoekers van Den Helder kunnen de middag beginnen met de Seaside Jazzband bij Halte Bellevue en zich laten meevoeren door hun muziek. Ook presenteert Juicy Records de nieuwe plaat van Danny van Tiggelen tijdens het evenement. Daarnaast is het 11 november natuurlijk Sint Maarten. Kinderen zijn welkom bij de Den Helder Experience Store om met hun lampionnen te komen zingen. Daar liggen leuke presentjes klaar voor de jonge zangers.

Ook voor volwassenen is er ’s avonds genoeg te beleven. Zij kunnen genieten van optredens zoals Saskia Soulful in het Diverzo Café en de Gentleband in het Schipperscafé. Ook kan lekker worden meegezongen in Café de Pimp met de vertrouwde klanken van de Helderse band Shoreline.

Ontdek de Lichtkunstwerken
Dit weekend belooft het ’s avonds ook nog eens droog te worden, dus het is een uitgelezen kans om voor een laatste keer de lichtkunstwerken te bewonderen. Dit kan door een wandeling op eigen gelegenheid of er kan worden aangesloten bij een rondleiding, die start om 19:30 uur bij de Dubbele Bolder.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button