Uitgaan

Theater in het Marinemuseum

Op zaterdag 23 november is de theatervoorstelling “Aadje Piraatje viert Sinterklaasfeest” te zien in het Marinemuseum.

Grote piraten zijn eigenlijk best een beetje bang voor Sinterklaas. Acteur Ton Meijer vertelt in deze voorstelling een aantal verhalen uit de ‘Aadje Piraatje’ boeken. We maken mee dat Aadje van tanden wisselt, we bouwen samen met de andere piraten een piratensneeuwpop en Sinterklaas komt langs met een stoomboot.

Er zijn twee voorstellingen om 11.00 uur en 14.00 uur. De voorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijd van drie tot en met zeven jaar. De entree voor de voorstelling bedraagt €5,- per persoon. Tickets zijn te koop bij de kassa van het museum. Op zaterdag 23 november ook het museum bezoeken? Op vertoon van een ticket voor de voorstelling krijgt de bezoeker 20 procent korting op het museumbezoek. Per voorstelling zijn veertig kaarten beschikbaar, vol = vol. Het Marinemuseum is gevestigd aan de Hoofdgracht 3 te Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button