Hollands Kroon

Schrijfcoach publiceert uniek kaartendeck

Advertentie:

Hollands Kroon – Het kaartendeck “De moed om te schrijven”, samengesteld door schrijfcoach Eveline Broekhuizen uit Wieringerwaard, verschijnt 30 november. De set bestaat uit 52 kaarten met inspirerende quotes en een boekje met 52 schrijfoefeningen. Deze unieke combinatie moedigt aan om te beginnen en te blijven schrijven.

Eveline Broekhuizen merkte dat veel mensen tijdens de eerste lockdown eindelijk de tijd vonden om te schrijven. Zodra ze de fysieke contacten weer oppakten, werd het lastiger om bewust stil te staan bij wat hen beweegt en te schrijven vanuit intuïtie.

“Het unieke aan “De moed om te schrijven” is dat bij elke kaart een schrijfoefening hoort als extra aanmoediging om al schrijvend diepere lagen van jezelf te leren kennen. Zonder vastgesteld doel, maar juist door uit intuïtie te putten, beginnen de woorden te stromen”, aldus Eveline.

Ervaring in het boekenvak
Eveline heeft twaalf jaar ervaring in het boekenvak en begeleidt coaches en ervaringsdeskundigen met het schrijven van hun boek. Tijdens haar coachsessies en schrijfworkshops maakt ze gebruik van kaartjes om de woordenstroom op gang te brengen. “Ik trek zelf dagelijks een kaartje om te schrijven vanuit mijn hart, in plaats van vast te blijven zitten in mijn hoofd. De meeste teksten die ik heb geschreven voor het kaartendeck zijn ook zo ontstaan”, vertelt Eveline.

Het kaartendeck kost € 29,95 en is verkrijgbaar via evelinebroekhuizen.com.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button