Den Helder

Werkzaamheden aan Schootenweg en kruising Kievitstraat

Den Helder – In opdracht van de gemeente Den Helder gaat D. van der Steen BV werkzaamheden uitvoeren aan de Schootenweg en de kruising Kievitstraat met de Fazantenstraat. Zij gaan onder andere een aantal verkeerskundige aanpassingen uitvoeren om de verkeersveiligheid te verhogen. De werkzaamheden duren van maandag 30 november 7.00 uur tot en met donderdag 10 december 17.00 uur.

Buurtbewoners kunnen geluidsoverlast ervaren. Tijdens de werkzaamheden zijn woningen, bedrijven en overige gebouwen zo veel mogelijk bereikbaar. Afsluitingen zijn in de planning weergegeven. Tijdens de werkzaamheden worden automobilisten omgeleid. Fietsers of voetgangers kunnen gemakkelijk langs het werkvak. Bussen en hulpdiensten hebben wel toegang tijdens de werkzaamheden.

Toegang HVC
Buurtbewoners kunnen woensdag 9 december afval via de achter ingang van HVC wegbrengen. Ter plaatse worden buurtbewoners middels bebording en verkeersregelaars omgeleid.

Overlast is niet te voorkomen. D. van der Steen BV doet zijn uiterste best om de overlast tot een minimum te beperken. Ervaren buurtbewoners toch erge overlast dan kunnen zij contact opnemen met de uitvoerder Cees Reijne via telefoonnummer 06-51496255. Dit nummer mag ook gebeld worden voor meer informatie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button