Uitgaan

Kindervoorstelling ‘Hé, wie zit er op de wc?’ in de Cultuurschuur

Advertentie:

Wieringerwerf – Harmen van Straaten maakte de prentenboeken ‘Retteketet! We gaan nog niet naar bed!’ en ‘Hé, wie zit er op de wc?’. Twee boeken vol humor waarin een jongetje de lezers meeneemt in zijn wereld van knuffels, die heel nodig naar de wc moeten en allerlei gekkigheden verzinnen om maar niet naar bed te hoeven. Zondag 21 januari om 11:00 uur vindt een voorstelling rond deze boeken plaats in de Cultuurschuur.

Schaap en Neushoorn spelen tikkertje, Nijlpaard glijdt van de trapleuning af en landt precies op tijd in bad voor het ‘Spetterde- Spat-gevecht’ van Haas terwijl Leeuw en Krokodil alvast beginnen met verstoppertje. Dat terwijl het jongetje juist wil slapen. En wie zit er toch de hele tijd op de wc? Acteur en poppenspeler Alexander Brouwer brengt de prachtige prenten uit beide boeken tot leven in een fysieke theatervoorstelling vol verrassingen en humor.

De voorstellingen worden gehouden in de Cultuurschuur aan Loggersplein 1 in Wieringerwerf. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van de Cultuurschuur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button