Sport

Jaarlijkse Duincross door duinen, bos en over strand

Den Helder – De Wegcommissie van S.V. Noordkop Atletiek organiseert op 4 december weer de jaarlijkse Duincross, een hardloopwedstrijd die deel uitmaakt van het All4Running Crosscircuit. Dit evenement maakt deel uit van een serie van vijf hardloopwedstrijden die plaatsvinden in de Kop van Noord-Holland en waaraan vijf atletiekverenigingen zich hebben verbonden. Naast de atleten die deelnemen aan alle vijf de wedstrijden kunnen ook anderen zich per wedstrijd inschrijven en zo deelnemen aan dit groot regionaal sportgebeuren.

Deze editie wordt lokaal uitgezet in de mooie natuur bij Den Helder en loopt door de duinen, over het strand en door het bos, met start en finish op het Sportpark van FC Helder aan de Bremstraat 2.

Voor elke categorie is er een parcours uitgezet:
– Jeugd t/m 9 jaar 1 km, start 10:15 uur,
– Jeugd 10 t/m 12 jaar: 1 km, start 10:25 uur,
– Jeugd 13 t/m 15 jaar: 2 km, start 10:35 uur,
– Jeugd 16 t/m 18 jaar: 3 km, start eveneens 10:35 uur,
– Volwassenen dames/All4Running crosscircuit: 6 km, start 11:15 uur
– Volwassenen heren/All4Running crosscircuit: 10 km, start 12:00 uur.

Inschrijven
Ingeschreven kan worden via de website tot 2 december 24:00 uur en op de wedstrijddag zondag 4 december vanaf 09:15 uur in de kantine van FC Helder. De jeugd kan zich inschrijven tot 15 minuten voor hun starttijd.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button