Den HelderKop van Noord-HollandTexel

Nieuw bestuur Helderse SP blij met programma provinciale afdeling

Advertentie:

Den Helder – Tijdens de ledenvergadering van SP Den Helder op zaterdag 19 november heeft de partij een nieuw bestuur gekozen. Daarnaast stond het verkiezingsprogramma voor de Provinciale Staten op de agenda. Op de provinciale kieslijst staan twee kandidaten uit de Noordkop: Peter Dirks uit Den Helder en Maarten Dijksen van Texel. Dijken staat op een verkiesbare derde plek.

Bij de bestuurdersverkiezing voor de Helderse afdeling waren er weinig verrassing. Er waren geen tegenkandidaten die zich hebben gemeld voor een functie in het bestuur. Daarop zijn op voordracht van het zittend bestuur Peter Dirks en Lex Klerks herkozen. De toegevoegde leden Ton Schuitemaker, Leo Boogert, Evert van den Burg en Edwin Heeren.

De Helderse tak is blij met het provinciale verkiezingsprogramma en zal meehelpen bij de campagne: “Belangrijke punten als de openbaar vervoer, wonen, energievoorziening en behoud van de natuur werden besproken. Uiteraard zal de afdeling in samenwerking met de regionale afdelingen op pad gaan voor de Provinciale Verkiezingen. Zowel in de provincie als in de twee gemeenten Den Helder en Texel. De landelijke actie ‘verlaag de kosten, nationaliseer onze energie’ zal ook de aandacht krijgen door met mensen in gesprek te gaan om de volkspetitie te ondersteunen.”

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button