Uitgaan

Gilbert en Sharon geven ‘Woonkamer sessie’ in City Life Church Den Helder

Adverentie

Den Helder – Gilbert en Sharon gaan aan het eind van dit jaar weer samen op tour. Tijdens de ‘Woonkamer sessies’-avonden neemt het duo het publiek mee naar hun muzikale woonkamer. Aan de hand van liederen waarmee ze een bijzondere klik hebben vertellen zij hun verhaal. Het concert in Den Helder vindt 9 december om 20:00 uur plaats.

De nummers gaan over hun eerste ontmoeting tot waar ze nu zijn. In alle ontspannenheid, met een dosis humor en vooral heel veel muziek. De liederen die voorbij komen tijdens de ‘Woonkamer sessies’ zullen een mix zijn van samenzang en luisterliedjes. Van nieuwe liederen tot liederen die al generaties lang klinken. Soms vol met de hele band en dan weer klein en kwetsbaar met alleen een piano of een gitaar. Naast alle muziek zullen zij tussen sommige liederen door ook delen waarom dat lied zo bijzonder is voor hun.

Aangezien de tour in december plaatsvindt, zullen ook geliefde kerstklassiekers niet ontbreken. Kortom, het worden bijzondere avonden vol muziek afgewisseld met mooie verhalen over Gods genade, liefde en trouw. Reserveren van tickets kan via de website van City Life Church Den Helder. De kerk is gevestigd aan Annie Romein-Verschoorlaan 11 in Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button