Uitgaan

VZV gaat beginnen met Walking Football

Adverentie

’t Veld – De start van ‘Walking Football’ bij VZV Voetbal ’t Veld is een feit. Voetbalvereniging VZV heeft dit project in samenwerking met Team Sportservice Noordkop en het Nationaal Ouderenfonds geïnitieerd.

“Na een inspirerende cursus, waarbij het team bekend is geraakt met diverse beweegoefeningen en een leuke uitleg over het spel, nodigen we alle ouderen/senioren (60+) uit die graag (extra) willen bewegen”, licht Dani Bankert van Team Sportservice toe.

De koffie of thee met lekkers staat dinsdag 28 november om 09:30 uur klaar in de VZV-sportkantine. Het doel is om elkaar wekelijks te ontmoeten, gezellig bij te kletsen bij de koffie, op te warmen/bewegen, en vervolgens voor de liefhebbers ‘Walking Football’ te spelen. Uiteraard mag de derde helft met een gezellig praatje niet ontbreken. “Ontmoet nieuwe dorpelingen, trek een sportieve outfit en gymschoenen aan, wij regelen de rest.”

Toekomst
Voor volgend jaar overweegt Team Sportservice om Walking Football ook op zaterdagochtend in januari 2024 te organiseren. “Kom gerust luisteren en meld je aan, zodat je weet wat je kunt verwachten.” Belangstellenden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Susan Hamelink: 06-57735722.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button