Den HelderZakelijk

Boelhuys Present gaat verhuizen

Adverentie

Den Helder – Sinds enkele jaren is het Boelhuys van Stichting Present gevestigd aan de Spoorstraat in Den Helder. Dat gaat niet veranderen, ondanks dat ze toch gaan verhuizen! Momenteel is het Boelhuys gevestigd aan Spoorstraat 71, maar medio maart/april gaat het Boelhuys verhuizen naar het pand van de Schoenenreus.

Het streven is om dan vijf dagen in de week open te gaan. De vele vrijwilligers van het Boelhuys maken dat mogelijk. “Heel veel mensen vinden inmiddels de weg naar het Boelhuys. Niet alleen voor leuke cadeautjes of gebruikte spullen die zij zelf voor een prikkie op de kop willen tikken, maar ook voor een gezellig praatje”, aldus Present. “De samenwerking van het Boelhuys met Stichting Present blijkt een gouden greep en vele Presenten in het land zijn jaloers op deze constructie.”

Ook op zoek naar meubels of snuisterijtjes? Kijk op de website van het Boelhuys: http://hetboelhuys.nl/goederen of kom langs.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button