GR2022DH

Helders Geluid goedgekeurd door centraal stembureau

Den Helder – Het registratieverzoek van Helders Geluid om deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 is door het centraal stembureau goedgekeurd. Dit betekent dat Helders Geluid officieel mee mag en gaat doen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Als nieuwe politieke beweging wil de vereniging weer een Helders Geluid in het hart van de lokale democratie, zo laat de partij weten. “De inwoner moet weer centraal staan.” Meer beschikbare woningen, niet alleen voor starters, maar ook voor bijvoorbeeld gescheiden inwoners. Meer parkeerplaatsen, met behoud van het openbaar groen. Meer geld voor sport, want dat houdt de inwoners jong en oud gezond. Buurtreferenda waarbij belangrijke beslissingen in de buurt breed gedragen worden.

Middels een eigen platform blijft Helders Geluid het geluid ophalen in de samenleving, ook na 16 maart. Meer informatie over de politieke beweging Helders Geluid is te vinden op www.heldersgeluid.nl. De partij is opgericht door onder meer Robert Klein en Uwe Smit. De kandidatenlijst en de lijsttrekker is nog niet bekendgemaakt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button