Den Helder

Dorp in rep en roer door komst parenclub

Advertentie:

Julianadorp – Het dorp in rep en roer, want wat staat daar nou voor bord bij de boerderij? “Binnenkort geopend: parenclub Variosex”. Daar wist toch echt niemand iets van, zelfs de lokale politiek niet. Een parenclub in Julianadorp, het zal toch niet…? Nee, het zal inderdaad niet, het is slechts een goede grap.

Een bijdrage van mediapartner Den Helder Actueel

Marco Cousel, bekend van de firma Variopool, wordt donderdag 50 jaar en is sinds drie jaar eigenaar van de boerderij. Zijn vrienden van de Rotary wilden een leuke grap uithalen en bedachten de aankondiging van de parenclub. Een giga bord werd woensdag in de tuin gezet en in no-time gingen de geruchten door het dorp. En stond de telefoon van Cousel roodgloeiend.

“Ik heb tot nu toe (19.20 uur, red.) al zeker 225 appjes gehad van mensen die willen weten waar ik nu weer mee bezig ben”, laat Cousel weten. “Maar ik wist zelf uiteraard ook van niets, een zeer goede en geslaagde grap, bedacht door Rob Kanteman en Siegfried Doodeman.” Veel reacties dus, maar vooral positief. “De overbuurman van 82 vond het wel leuk dat er wat reuring in de buurt zou komen en een andere buurman vroeg een kijkgaatje in de schutting.”

Woning
De afgelopen drie jaar is er wel volop geklust aan het pand, maar er komt dus geen parenclub in. “Het wordt voorlopig gewoon een woning”, benadrukt de bijna jarige job. “Het was een bedrijfspand en daarom ligt nu bij de gemeente de vraag voor wijziging van het bestemmingsplan, zodat ik er zelf in kan gaan wonen.” Het dorp kan dus opgelucht ademhalen, al zal een enkeling vannacht wellicht teleurgesteld in slaap vallen…

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button