Jeugd

Kippen op stok en taartjes als ontbijt

Adverentie

Den Helder – Aan het eind van de dag brengen de dierverzorgers van De Helderse Vallei alle dieren naar hun hokken en stallen. Ook in 2020 kunnen bezoekers daarbij meekijken.

Op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari kunnen bezoekers om 16.00 uur naar de kinderboerderij komen en meelopen met het rondje dat de dierverzorgers altijd aan het einde van de dag maken, waarbij ze de dieren naar hun nachtverblijven brengen en ze voeren.

Op zondag 2 februari kunnen kinderen ontdekken welke groente- en fruitsoorten de dieren op de kinderboerderij het liefst eten als ze wakker worden. Want dan kunnen ze tussen 10.00 en 12.00 uur taartjes voor de dieren maken op de kinderboerderij.

Voor deze activiteiten is aanmelden vooraf niet nodig, iedereen is van harte welkom op de kinderboerderij en deelname is gratis. De Helderse Vallei is te vinden bij de Donkere Duinen in Den Helder. Meer informatie op www.deheldersevallei.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button