Uitgaan

Masoek Sadja in De Draaikolk

Advertentie:

Den Helder – De maandelijkse Masoek Sadja is dinsdagmiddag 28 januari in De Draaikolk. De Indische inloopmiddag aan de Dollardlaan 202 begint om 14.00 uur.

Het is de eerste bijeenkomst van 2020 dus allemaal even bijpraten. Masoek Sadja betekent: ‘Wees welkom’ en dat is precies waar het om draait. Iedere bezoeker en vrijwilliger is welkom, gastvrijheid en ontspanning staan hoog in het vaandel. Ook is er ruimte om met de aanwezige regiocoördinator van Pelita te praten als daar behoefte aan is. Zijn er ontwikkelingen in het land of de regio die voor de bezoekers van belang zijn, dan wordt daar informatie over gegeven.

Tijdens de bijeenkomst verzorgt Bodiri de muziek, al jaren een van de toppers. Naast muziek en de mogelijkheid voor een dansje, zijn er natuurlijk heerlijke snacks van Toko Intani.Iedereen is van harte uitgenodigd om deze gezellige middag mee te maken.

De zaal gaat om 13:30 uur open en de middag duurt van 14:00 tot 17:00 uur. De entree is €3,00, het entreebewijs is tevens het lot voor de kleine loterij die om 16.30 uur begint. Voor vragen: coördinator J. van der Vlis telefoon 06-47056859.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button