Defensie

Nieuwe commandant voor het KIM

Advertentie:

Den Helder – Kapitein ter zee Jaco de Bruijn draagt op vrijdag 24 januari in Den Helder het commando over het Koninklijk Instituut voor de Marine (KIM) over aan ranggenoot Wilko van Zanten. Het KIM verzorgt samen met de KMA (Breda) voor Defensie de initiële officiersopleidingen en maken deel uit van de Nederlandse Defensie Academie.

De ceremoniële plechtigheid vindt op vrijdag 24 januari 2020 om 14:00 uur plaats in sporthal De Zweedse op het Koninklijk Instituut voor de Marine in Den Helder, onder toeziend oog van personeel, militaire autoriteiten en genodigden. Na een toespraak van de huidige commandant wordt het bevel overgedragen aan zijn opvolger. De plechtigheid wordt afgesloten met een toespraak van de nieuwe commandant.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button