112

Vele banden lekgestoken in Marina-Park

Advertentie:

Den Helder – De politie is op zoek naar personen die wellicht iets meer weten over tal van vernielingen die in de nacht van 15 op 16 oktober en in de daaropvolgende nacht (16 op 17 oktober) hebben plaatsgevonden in het Marina-Park in Den Helder. In die bewuste nachten zijn vele autobanden lekgestoken in de Helderse wijk. In totaal zijn er dertien aangiften binnengekomen, zo laat de politie donderdag weten.

De vernielingen hebben vermoedelijk in de nachtelijke uren plaatsgevonden. De politie doet nu een oproep voor getuigen, in de hoop dat er mensen zijn die wellicht iets hebben gezien. Hoewel de meeste mensen natuurlijk ’s nachts slapen, zijn er toch ook vaak mensen die in de nacht de hond nog uitlaten of die gewoon laat of vroeg thuis kwamen. Ook hoopt de politie dat er bewoners zijn die wellicht camerabeelden hebben waarop de dader (of daders) te zien is/zijn.

Wie meer weet over de lekgestoken autobanden wordt verzocht contact op te nemen met de politie via tel. 0900-8844.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button