Hollands Kroon

Match ICT vanaf Morgen en Boel Skik

Advertentie:

Hollands Kroon – Jeu de Boules vereniging Boel Skik uit Den Oever had voor de boekhouding en het internetbankieren een goede laptop nodig. De oude laptop was dusdanig verouderd, dat het daarmee niet meer veilig werken was. Secretaris Loes Boerdijk vroeg daarvoor de Hollands Kroonse Uitdaging om hulp. Door de goede contacten van de Uitdaging met ICT vanaf Morgen werd snel een match gemaakt. Als tegenprestatie komt er in het voorjaar een delegatie van ICT vanaf Morgen bij Boel Skik te boulen.

Eén van de werkzaamheden van ICT vanaf Morgen is het refurbishen van laptops. Deze kunnen dan onder andere weer ingezet worden voor maatschappelijke doelen. De voorraad begint echter af te nemen. Afgeschreven, maar nog wel bruikbare, laptops kunnen daarom ingeleverd worden bij de Hollands Kroonse Uitdaging. Wie ook een laptop wil inleveren kan mailen naar info@hollandskroonseuitdaging.nl.

Meer info
Lees alles over ICT vanaf Morgen op de website ictvanafmorgen.nl. Meer informatie over de Hollands Kroonse Uitdaging is te vinden op hollandskroonseuitdaging.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button