Uitgaan

Vrijwilligersacademie MEE & de Wering geeft training mindfulness

Advertentie:

Den Helder – De vrijwilligersacademie van MEE & de Wering geeft maandag 26 februari van 11:00 uur tot 12:30 uur een training mindfulness in Den Helder. Het is een workshop waar deelnemers op een toegankelijke manier kennismaken met mindfulness.

Omgaan met stress. Na een drukke dag even het hoofd leegmaken. Stilstaan bij een moment op de dag. Even tijd nemen. Het klinkt allemaal zo makkelijk, maar wordt het ook echt gedaan? Vrijwilligers zetten zich vaak in voor een ander. Deze training is voor vrijwilligers bedoeld om even in te zetten op zichzelf. Met die reden biedt MEE & de Wering een kennismaking met mindfulness aan, zonder ‘zweverig gedoe’.

De kennismakingsworkshop is een toegankelijke introductie op mindfulness. De essentie van de bijeenkomst is dat er gefundeerde en praktische oefeningen worden aangeleerd die de deelnemers meteen in hun dagelijkse leven kunnen toepassen: een passende mix tussen theorie en zelf oefenen. Onderwerpen die onder andere aan bod zullen komen zijn mindfulness: een wetenschappelijk onderzochte methode (een beetje theorie), kennismaken met verschillende mindfulness oefeningen en tools voor de dagelijkse praktijk: tips en oefeningen voor hoe om te gaan met drukte en mindful te worden.

Meer informatie
Na de kennismaking gaan deelnemers naar huis met concrete oefeningen en nieuwe inzichten. De presentatie en het MindfulnessFabriek e-book vol praktische tips en inspiratie wordt nagestuurd. Dit e-book bevat het eerste hoofdstuk van het volledige boek. Inbegrepen zijn vijf oefeningen, inclusief een audiobegeleiding van een mindfulness oefening. De locatie is in de vergaderzaal van MEE & de Wering: Bernhardplein 76E, 1781 HK Den Helder, op de eerste verdieping. Meer informatie en aanmelden kan via de website van MEE & de Wering.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button