Den Helder

Straatverlichting over op ander systeem

Advertentie:

Den Helder – Alle straatverlichting gaat vanaf 1 februari ‘anders’ aan en uit. Netbeheerder Liander gaat vanaf dat moment verder met een ander digitaal besturingssysteem. De komende weken test Liander het nieuwe systeem in Den Helder.

De testperiode start maandag 16 november en duurt vier weken. Het kan zijn dat inwoners in deze periode de straatverlichting overdag zien branden. Geef dit dan zo snel mogelijk door aan de gemeente. Dat kan via telefoonnummer 140223 of via www.denhelder.nl (invullen contactformulier). “Zo sporen we de ‘fouten’ snel op”, aldus een woordvoerster van de gemeente.

Het nieuwe digitale systeem biedt de gemeente meer mogelijkheden. “Zo kunnen we straks bijvoorbeeld zelf flexibel de straatverlichting in een wijk eerder aan of later uit zetten.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button