Cultuur/NatuurHollands Kroon

Zinspiratiemiddag “Meet-a-Muse” in kerk Breezand

Advertentie:

Breezand – Helen Botman en Peter van Vleuten zijn bij sommigen bekend van hun vertelconcerten Grote Verhalen en Love Letters. Tijdens de Zinspiratie-middag op zaterdag 18 februari in de kerk van Breezand komt dit Bergense songwritersduo met een gloednieuw concept: Meet-a-Muse. Met dit programma brengen zij zowel een concert als een workshop, een combi van muziek, songwriting en zingen. Ofwel: ontmoeting, creatie, en genieten.

Tijdens dit concert is de bezoeker niet alleen kijker en luisteraar. Deze middag is het publiek ook de ster. Nee, men hoeft het podium niet op (mag overigens wel). Tussen de songs door leert het publiek via korte en speelse oefeningen hoe men een lied kan schrijven en uitvoeren. Deze middag is iedereen even schrijver, componist en uitvoerende.

Kortom: alle mogelijkheid voor bezoekers om zich te laven aan de inspiratie, de muse te verleiden en de creatieve vlam te ontsteken. Ervaring Zangeres Helen Botman en zanger-gitarist Peter van Vleuten brengen een schat aan ervaring mee. Beide zijn al meer dan 30 jaar werkzaam als professioneel muzikant. Daarnaast geeft Peter via zijn songwriterschool les in het schrijven van songs. Helen geeft in haar muziekatelier in Burgerbrug stemles aan vrouwen via The Moving Voice.

Wie deze muzikale en creatieve middag wil bijwonen kan nu een ticket reserveren á €17,50 via Zinspiratiebreezand.eventgoose.com
Meer info over Botman & Van Vleuten vind je via hun website Botmanenvanvleuten.nl

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button