Den Helder

Kopgroep bibliotheken organiseert workshop ‘ontdek je plakfactor’

Den Helder – Kopgroep Bibliotheken organiseert samen met Gerda Venema de gratis workshop “Ontdek je plakfactor”. Deze workshop is speciaal bedoeld voor werkzoekenden.

De workshop wordt donderdagochtend 4 maart, 10.00 uur gehouden. Het is een aanrader voor iedereen die hulp kan gebruiken bij een presentatie of sollicitatie. Venema is een ervaren coach en helpt de deelnemers zich zichtbaarder te maken. De deelnemers krijgen veel praktische handvatten en leren hoe ze bij een nieuwe werkgever blijven plakken. Aan het einde van de online training heeft iedereen een eigen Elevator Pitch die in diverse situaties te gebruiken is. Op 25 maart geeft Venema een vervolgtraining waar deelnemers leren wat je met een Elevator Pitch kunt doen op Social Media.

Aanmelden
Aanmelden en meer informatie over beide workshops via www.kopgroepbibliotheken.nl. Deelnemers ontvangen een dag voor de workshop een e-mail met de link zodat zij kunnen inloggen. Na afloop is er een week de tijd om het Webinar nog eens terug te kijken.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button