Den HelderPolitiek

TK2021: De Halve van Harmen Krul

Advertentie:

Den Helder – Harmen Krul, CDA-kandidaat voor de Tweede Kamer, begint donderdag 25 februari aan een halve verkiezingsmarathon. Elke dag loopt hij 1 kilometer en aangezien het vanaf de 25e nog precies 21 dagen tot aan 17 maart (de dag van de verkiezingen) is, loopt hij zo een halve marathon.

Hij doet dit in het kader van “21 dagen, 21 vragen, 21 kilometer”, dat is de Halve van Harmen. Iedere dag gaat de Helderse CDA’er met iemand op pad, die hem vragen kan stellen over hem en zijn ambitie om in de Tweede Kamer te belanden.

Elke dag wordt een korte video gemaakt van de wandeling en die wordt online geplaatst. Zo leert niet alleen de gast Harmen beter kennen, maar ook de volgers op sociale media. De aftrap is komende donderdag tijdens het #doeistudieschuld festival van de jongerenafdeling van het CDA, CDJA. Twaalf uur lang duurt dit online evenement, met DJ’s, politici en jongerenvertegenwoordigers. Harmen is daar een van de hoofdgasten.

De jonge politicus vindt het belangrijk om in gesprek te gaan met kiezers. “Ik wil graag het verschil maken in het leven van mensen. Daarbij is het goed om echt naar mensen te luisteren: niet om te reageren, maar ook om ze te begrijpen. Tijdens de Halve van Harmen hoop ik dat contact te krijgen met mensen. Zodat ze mij beter leren kennen, maar dat ik ook wat leer. Namelijk wat ik voor hen kan betekenen als ik in de Tweede Kamer zit.”

Ook een brandende vraag voor Harmen? Een kilometer met Harmen meewandelen? Aanmelden kan via deze link. Vermeld bij de aanvraag de datum waarop je beschikbaar bent, woonplaats en de vraag die je aan Harmen wilt stellen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button