112

Getuigen gezocht na explosie

Advertentie:

Den Helder – De politie is op zoek naar mensen die meer weten van een explosie, dinsdag vroeg in de ochtend rond 04:25 uur. Die vond plaats bij een woning in een flatgebouw aan de Cornelis Jacobsz Mooijstraat. Hierdoor raakte het raam van de woning beschadigd. Niemand raakte bij het incident gewond. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Rond 04:25 uur lag de 50-jarige bewoonster te slapen, toen zij plots wakker schrok van een harde knal bij de voorkant van de woning. Het slachtoffer ging kijken en in de kamer aan de voorzijde stond rook en het raam was vernield. De politie kwam naar de woning en is een onderzoek gestart. Hierbij wordt onder andere forensisch sporenonderzoek gedaan naar wat er tot ontploffing is gebracht en wordt een buurtonderzoek gedaan.

De politie roept getuigen op zich te melden. Heeft u rond 04:25 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Cornelis Jacobsz Mooijstraat? Heeft u mogelijk een camera in de buurt bij uw woning / bedrijf of auto en beelden van eventuele betrokkenen? Of heeft u andere informatie over dit incident? Neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844, bel anoniem met 0800-7000 of stuur direct uw tips / beelden via het tipformulier.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button