Den Helder

Inloophuis opent haar deuren weer

Den Helder – Het Inloophuis Den Helder opent zijn deuren weer op woensdag 9 maart 2022. Het Inloophuis is een gastvrije plek voor mensen met een levensbedreigende ziekte. Ook staan de vrijwilligers klaar voor naasten, mantelzorgers en nabestaanden. “Ons doel is mensen in deze lastige situatie te begeleiden zodat ze mogelijk op een later tijdstip hun leven weer op kunnen pakken.”

De vrijwilligers van het Inloophuis bieden een luisterend oor en staan klaar met een kopje thee of koffie en diverse activiteiten en lotgenotengroepen.

Voorlopig zijn ze geopend op de volgende momenten:
• dinsdagmiddag van 13.00-15.30 uur
• woensdagmorgen van 10.15-12.30 uur
• donderdag de gehele dag

Het Inloophuis biedt onder meer de volgende activiteiten aan:
– zwemmen onder begeleiding in het Heersdiep
– lichaamsmassage, hand- en voetmassage, stoelmassage
– shiatsu massage
– mindfulness
– lotgenotengroep borstkanker
– mamacare lingerie
– handwerkochtend
– diverse workshops

Voor deelname aan activiteiten is aanmelden verplicht. Dit kan via info@inloophuisdenhelder.nl of telefonisch op 0223-747041. Het Inloophuis is te vinden aan de Marsdiepstraat 621 B in Den Helder. Meer informatie op www.inloophuisdenhelder.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button