Sport

Lustrum Julianadorper Bridge Kampioenschap kan eindelijk doorgaan

Julianadorp – Het is alweer twee jaar geleden dat het vijfde Julianadorper Bridge Kampioenschap, in verband met het uitbreken van de coronapandemie, werd afgelast. Het ziet er naar uit dat dit lustrum nu wel doorgang kan vinden en wel op zaterdag 26 maart.

Het JBK wordt gehouden van 13.30 tot 17.30 uur in MFC ’t Dorpshuis te Julianadorp, Middelzand 3504. Inschrijven kan per mail: JBCbridge@hotmail.com onder vermelding van spelersnamen en NBB-bondsnummer (indien van toepassing).

Het inschrijfgeld is €17,50 per paar, overschrijven naar NL96INGB0005931588 tnv Julianadorper Bridge Club ovv de spelersnamen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button