Uitgaan

Peutervoorstelling “De Verdwaalde Leeuw” in School 7

Den Helder – Gezellig samen met de kleine op stap? Woensdag 2 maart om 15:00 uur treedt Poppentheater Poppekus op in School 7 met een voorstelling speciaal voor peuters: “De Verdwaalde Leeuw”. In deze voorstelling leren de peuters (en ouders) dat poëzie niet saai is, maar vooral héél erg leuk.

In de voorstelling van Poppentheater Poppekus worden de peuters meegenomen door een reuzenboek. Dit boek gaat over een leeuw die verdwaald is. Hij is namelijk zijn eigen verhaal en bladzijde kwijt. Al zoekende komt hij in de andere verhalen van het boek terecht. De dieren uit deze verhalen willen hem helpen de weg terug te vinden, maar daar moet hij wel wat voor doen. Samen met de kinderen moet hij wat opdrachtjes doen om zo de weg terug te vinden. Voor de peuters is deze voorstelling een erg leuk kijkspel en de volwassenen zullen de verhalen waar de leeuw in terecht komt zeker herkennen. Kortom ‘De Verdwaalde Leeuw’ is leuk voor alle leeftijden.

Kaartverkoop
Kaartjes voor de voorstelling kosten twee euro per stuk en zijn vanaf nu te bestellen via de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

Back to top button
%d bloggers liken dit: