Uitgaan

Het oude Julianadorp in beeld

Advertentie:

Julianadorp – KopGroep Bibliotheken organiseert donderdag 7 maart om 19.00 uur, samen met amateurfotograaf Leen Gottschal, een foto- en filmpresentatie in MFC ‘t Dorpshuis in Julianadorp.

Gottschal, bekend van de Facebookpagina ‘Julianadorp van dorpers voor dorpers’, is in het bezit van een uitgebreide collectie foto’s en filmmateriaal van het oude dorp. Het materiaal dateert uit de periode 1940-1970. Tijdens de presentatie neemt hij de deelnemers mee door het Julianadorp uit die tijd.

De presentatie wordt gehouden in MFC ’t Dorpshuis, Middelzand 3504 in Julianadorp. Een entreekaartje is inclusief koffie, thee of water. Reserveren is gewenst, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meer informatie via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie in de bibliotheek.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button