Uitgaan

Spelend Frans leren met Sylvain Lelarge

Advertentie:

Den Helder – De Alliance Française Den Helder organiseert de lezing “Les 100 pas”, door Sylvain Lelarge. De lezing wordt gegeven in het Frans.

Het is een bordspel dat Sylvain LeLarge ontwikkeld heeft en waarmee deelnemers (zittend in groepen van zes) op één avond zowel Frans kunnen leren, maar ook veel plezier kunnen hebben. Maximale interactie en gelach wordt gegarandeerd. Het spel is erg ontspannend en slechts een minimale kennis van het Frans is noodzakelijk.

De lezing vindt plaats in de Jos Post zaal bij Triade, Middenweg 2 op vrijdag 1 maart. De lezing begint om 19:30 uur. Sylvain LeLarge probeert de aanwezigen zijn liefde voor de Franse taal en Frankrijk over te brengen. Meer informatie over Sylvain LeLarge zie de website. Verder informatie over de Alliance Française Den Helder en de lezing “Les 100 pas” zie https://www.alliance-francaise.nl/den-helder/

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button