Overige

Workshop tulpen schilderen met paletmes

Advertentie:

Anna Paulowna – Elly Doolaard geeft in de Keesschuur in Anna Paulowna een workshop Tulpen schilderen met olieverf en paletmes. Als de lente niet wil komen, dan organiseren de cursisten hun eigen voorjaar! Er worden zo’n vijf verschillende soorten/kleuren tulpen neergezet in het atelier en iedere deelnemer kan zijn/haar eigen keus maken.

Er wordt gewerkt met brede spalters voor de ondergrond, forse doeken en diverse soorten paletmessen. Het is een spannende en stoere techniek. Iedereen kan meedoen, geoefende schilders en beginners. De begeleiding is individueel.

Elly geeft eerst een korte introductie, hoe een paletmes wordt gebruikt en hoe een tulp op het doek wordt gezet, waarna iedere deelnemer de keus maakt welke tulpen er op het doek komen.
Halverwege de middag is er een koffie/thee pauze en is er een korte tussenbespreking. Na afloop worden alle doeken op een rij gezet en de resultaten van deze middag bekeken onder het genot van een borrel. De workshop is op zaterdag 2 maart en begint om 13:30 uur en zal ongeveer duren tot 17:30 uur. Het atelier is gevestigd in de Keesschuur aan de Middenweg 9b.

Voor meer informatie en/of opgeven doolaard@hetnet.nl of tel.0223 621610 of 06 36332511. Maar even bij het atelier langskomen mag ook.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button