112

Vrouw aangehouden op verdenking van wapenbezit

Advertentie:

Den Helder – De politie heeft zondag aan het begin van de middag in Den Helder een vrouw aangehouden die mogelijk in bezit was van een vuurwapen.

Bij de arrestatie was de IJsselmeerstraat tussen de Texelstroomlaan de Bijlweg afgesloten. Meerdere politievoertuigen (zowel zichtbaar als burgerauto’s) waren aanwezig, evenals een ambulance (uit voorzorg) en een busje van het arrestatieteam.

De politie had informatie binnengekregen dat er mogelijk iemand in een woning zat met een vuurwapen. “Voor onze veiligheid en de verdachte werd besloten het arrestatieteam in te zetten”, zo laat een woordvoerder weten. “Er is een vrouw aangehouden en nader onderzoek moet uitwijzen of er inderdaad sprake was van een vuurwapen.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button