Hollands KroonJeugdVideo

De Venne weer open voor zwemles (video)

Advertentie:

Hippolytushoef – Zwembad De Venne is weer open voor zwemles. De kinderen hadden er na maanden op het droge weer zin in, lekker spartelen in het water. Het is allemaal wel even behelpen, want door de coronamaatregelen gelden er voor zowel het personeel, de kinderen en de ouders verschillende regels.

De kinderen worden voor de deur afgezet en de ouders mogen de kinderen na afloop wel in de kleedkamer afhalen. Dit om de kinderen te helpen bij het afdrogen. “Wij houden de coronaregels nauwlettend in de gaten”, aldus Mirjam Weijdema. “Er mogen absoluut geen volwassenen in het bad. Als hier corona wordt geconstateerd kunnen wij gelijk weer tien dagen dicht. En dat is het laatste wat wij willen.”

Voorlopig worden er alleen zwemlessen gegeven voor jeugd. Het gaat niet meer via school, dus als je zwemles wilt moet je je zelf opgeven en dat kan op de site zbdv.zwemscore.nl.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button