Den HelderLOS Den Helder

LOS Radio op zoek naar nieuwe sidekicks

Den Helder – Altijd al deel willen uitmaken van het presentatieteam van een radioprogramma, maar geen zin om techniek te leren of druk bezig te moeten zijn met voorbereiding? LOS radio biedt nu de kans deze droom in vervulling te laten gaan! De zender is voor de dagprogrammering op zoek naar nieuwe sidekicks.

Een sidekick is de ‘meeprater’ tijdens een programma. Samen met de presentator / technicus bespreek je de muziek, het nieuws en andere opvallende dingen van de dag. De LOS wil voor “LOS Actueel”, het muziek- en nieuwsprogramma dat elke werkdag van 09.00 tot 15.00 uur wordt uitgezonden, de presentatie uitbreiden met deze sidekicks.

We zoeken mensen die het leuk vinden wekelijks tenminste 1 blokje van twee uur aan te schuiven. Wij zorgen uiteraard voor koffie en thee, soms een koekje en elke dag een gezellig team om mee te werken. Interesse? Mail naar radio@regionoordkop.nl of bel tijdens kantooruren met 0223684609.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button