Zakelijk

Albert Heijn Meeuwenstraat feestelijk heropend

Den Helder – Na een ingrijpende verbouwing openden supermarktmanager Marcella Kooij en haar team dinsdag de compleet vernieuwde Albert Heijn aan de Meeuwenstraat 2. De winkel is groter geworden en er is nog meer aandacht voor vers en lekker eten.

“Echt alles is nieuw en modern”, vertelt Marcella Kooij trots. Het aantal zelfscankassa’s is uitgebreid naar vijftien. Voor klanten die niet bekend zijn met zelfscan staan medewerkers klaar om te helpen. Liever bij een reguliere kassa afrekenen blijft mogelijk.

Vlak voor de verbouwing gaf Albert Heijn Meeuwenstraat de overgebleven voorraad verse, houdbare en diepvriesproducten ter waarde van maar liefst 40.000 euro aan de lokale voedselbank. “Heel fijn dat we deze organisatie zo extra konden ondersteunen”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn Meeuwenstraat is open zeven dagen per week van 8:00 tot 22:00 uur. Er is zoals vanouds ruime parkeergelegenheid en het parkeren is gratis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

2 reacties

  1. Ongezellige koude rotwinkel met over het algemeen ongemotiveerd personeel wat het liefst zuchtend voor je poten staat de gehele dag

  2. Ik dacht al waar blijft de ongezellige koude rotopmerking van de nog altijd werkeloze 24 uur per dag het internet afstruinende om websites te voorzien van een portie huile huile bler bler negatieve opmerking. Nou lang hoefden we niet te wachten. Daar is hij dan

Back to top button
%d bloggers liken dit: