Uitgaan

Anita Ruder gastdocent bij Helderse Volksuniversiteit

Den Helder – Het derde en laatste volkscollege in het kader van het 75-jarig bestaan van de Helderse Volksuniversiteit wordt gehouden op zaterdag 2 april van 14:00 tot 15:00 uur in de Bibliotheek in Den Helder. Het thema is “De bibliotheek als huiskamer van de stad”.

Gastdocent Anita Ruder, directeur Kopgroep bibliotheken, zal vertellen over de enorme ontwikkeling die de bibliotheek de laatste jaren heeft doorgemaakt. Het gaat allang niet meer alleen om boeken. Het is een plek waar mensen met diverse achtergronden samenkomen om zich te ontspannen, anderen te ontmoeten en zichzelf te ontwikkelen.

Het belang van bibliotheken is tijdens de coronacrisis sterk naar voren gekomen. Het is een essentiële dienstverlening, waar iedereen welkom is. De huiskamer van de stad.

Aanmelden
Aanmelden voor dit gratis college kan via de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button