Hollands Kroon

Twee nieuwe Informatiepunten Digitale Overheid in Hollands Kroon

Hollands Kroon – Na Anna Paulowna en Wieringerwerf starten KopGroep Bibliotheken en Wonen Plus Welzijn nu ook met een Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in de bibliotheken van Hippolytushoef en Niedorp. Hier kunnen inwoners vanaf 29 maart wekelijks terecht met vragen over allerlei digitale overheidszaken.

Iets regelen met de overheid gebeurt steeds meer op de computer via het internet. Bijvoorbeeld het aanvragen van een AOW-uitkering, het regelen van zorg of het verlengen van het rijbewijs. Veel mensen vinden dit lastig. Het is fijn als iemand hierbij kan helpen. Bij het IDO helpen deskundige vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn de mensen op weg. Iedereen is zonder afspraak welkom. Lid van de bibliotheek zijn is niet nodig en de hulp is gratis.

De openingstijden van alle IDO’s in Hollands Kroon:
– Bibliotheek Niedorp Trambaan 10. Vanaf 29 maart elke dinsdag van 10:00 tot 12:30 uur
– Bibliotheek Hippolytushoef Parkzicht 7. Vanaf 30 maart elke woensdag van 14:00 tot 16:00 uur
– Bibliotheek Anna Paulowna De Verwachting 13. Elke woensdag van 10:00 tot 12:00 uur
– Bibliotheek Wieringerwerf Loggersplein 1. Elke dinsdag van 10:00 tot 12:00 uur

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button