Uitgaan

Expositie Bea van Twillert in Oosterlanderkerk

Advertentie:

Hollands Kroon – De Culturele Kring Wieringen organiseert in de periode van 8 april tot en met 14 mei een solo-expositie van Bea Twillert. Bea woont en werkt in Usquert op het Hogeland van Groningen. Meerdere malen per jaar verblijft ze in Zweden. Zowel op het weidse platteland van Groningen als in het ruigere Scandinavië, ervaart zij de rust en de ruimte die terug te vinden zijn in haar schilderijen.

In haar thema’s staan meestal het huis en portret centraal. Al schilderend ontstaat de compositie en worden de kleuren gemengd op het doek. Haar werk is kleurrijk, maar niet heftig. Doorgaans neergezet in een ruimte van stilte en harmonie in een combinatie van abstractie en figuratie.

Locatie
De feestelijke opening van de expositie vindt plaats op zaterdagmiddag 8 april om 14.00 uur in de Oosterlanderkerk. Iedere belangstellende is hiervoor van harte uitgenodigd. Na de opening is de expositie ook nog te zien voor andere belangstellenden. De kerk is hiertoe open op zaterdag en zondag t/m 14 mei van 13.30 t/m 16.30 uur.

Adres: Oosterlanderkerk: Kerkweg 22; Den Oever (Oosterland). Parkeren uitsluitend aan de Keizerspoeldijk nabij de kerk.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button