Hollands Kroon

Oude beschoeiingen in Anna Paulowna en Winkel worden aangepakt

Advertentie:

Anna Paulowna/Winkel – De komende maanden worden in Anna Paulowna en in Winkel op verschillende plekken oude beschoeiingen gerepareerd en vervangen. De verwachting is dat de werkzaamheden voor weinig overlast zorgen.

Een beschoeiing is een kerende constructie van hout, beton of kunststof die langs de waterkant wordt geplaatst. Hierdoor spoelt de grond aan de waterkant niet weg.

Eind maart start firma K. Dekker uit Krabbendam met het vervangen en herstellen van verschillende oude beschoeiingen in Anna Paulowna. Als eerste wordt de overhangende planten weggehaald. Daarna worden de beschoeiingen vervangen en hersteld. De meeste werkzaamheden zijn in en rond het ‘Groene Hart’, vlakbij de Sportlaan. Ook wordt er een deel van de beschoeiing rond de begraafplaats aan de Middenweg vervangen. Het werk is half juni klaar.

Werkzaamheden Winkel
Begin april start Baggerbedrijf West-Friesland met het vervangen van verschillende oude beschoeiingen in Winkel. De meeste werkzaamheden zijn in en rond park de Meet. Ook wordt de beschoeiing in de Corsolaan hersteld. Het werk is voor de zomervakantie klaar.

Op onderstaande kaarten is te zien waar de beschoeiingen worden vervangen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button