Den HelderVideo

Video: Gratis tandartsbehandeling voor dak- en thuislozen

Advertentie:

Den Helder – Voor dak- en thuislozen is mondzorg vaak onbereikbaar. Om die mensen voor het eerst in jaren een tandartsbehandeling te geven, stond het Mondzorgkaravaan vrijdag bij het korpsgebouw van het Leger des Heils op de Vismarkt in Den Helder. 14 cliënten van het Leger des Heils hadden een gratis tandartsafspraak bij tandartsen die bij Dokters van de Wereld zijn aangesloten. Deze tandartsen bieden deze dag volledig gratis mondzorg aan de mensen die dat nodig hebben. Het mondzorgkaravaan rijdt door heel Nederland en staat elke dag ergens anders.

Helderse wethouder van Volksgezondheid Peter de Vrij draagt de Mondzorgkaravaan een warm hart toe. “Ik vind het belangrijk dat voor iedereen zorg beschikbaar is. Ook voor mensen die het niet kunnen betalen. Daarom doneer ik, namens de gemeente Den Helder, een bedrag van 15.000 euro aan Dokters van de Wereld. Om mondzorg toegankelijker te maken.”

Toon meer

Calvin Vliegen

Calvin Vliegen is sinds november 2023 als videoverslaggever/editor werkzaam bij Regio Noordkop. Calvin is bereikbaar via calvin@regionoordkop.nl of telefonisch via 06-27656370.

6 reacties

 1. gratis bestaat niet en geld groeit niet aan bomen dus zal de zorg voor de werkende Nederlander wel weer duurder gaan worden…… linkse knuffelarij gaat er voor zorgen dat dit land ten onder gaat

 2. Nee het kaalbezuinigen van onze zorg staat maakt dat dit land ten onder gaat!! RB heeft duidelijk nog nooit zonder geld gezeten en weet niet wat er speelt in de maatschappij….tot je zelf in de problemen komt!!

  1. denk dat RB een beter beeld heeft van de falende maatschappij dan Anita, wel eens afgevraagd waarom er zo veel bezuinigd moet worden, ja, omdat er dus minder binnen komt als dat er uitgaat en dit dan weer vooral omdat links de hele wereld wil helpen en daardoor dus veel te veel uitgeeft aan alle toeslagen, gratis zorg voor buitenlanders, ontwikkelingshulp, oorlogshulp, gratis huur voor buitenlanders, aardbevingshulp, overstromingshulp, vol pension hotels voor buitenlanders, stikstofgedoe, klimaatgedoe, groene waanzin, liefdoesubsidies en ga zo maar door……

   1. RB je lult zoals gewoonlijk stevig uit je nek waar ik verder niet op in ga, want zonde van mijn tijd. Het zou beter zijn als je eens voor de spiegel gaat staan en je afvraagt of je mensen die hier reageren wel eerlijk van repliek dient. Je haalt uit andermans reacties een woord en laat daar je standaard volkomen idiote reacties op los en vaak op de persoon gericht.
    Je kunt je ook afvragen wat iemand nu eigenlijk bedoelt. Dat dit land ten onder gaat aan bezuinigingen zoals Anita stelt, gaat mij wel te ver echter dat zij jou vraagt maar af te wachten tot je zelf in de problemen komt, is volkomen gerechtvaardigd. Je zult dan echt anders piepen. Wie weet, gebeurt dat ooit en dan zal het vervloekte ‘links’ (hoop ik) jou uit de goot helpen.

    1. als ik het zo verkeerd zie vertel eens met uw uitzonderlijke wijsheid hoe het kan dat er te weinig geld binnen komt voor de torenhoge uitgaven? als ik hetzelfde zou doen als de falende roverheid zou ik nu al in de problemen zitten…..

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button