Slechte tijden voor Kleine Sluis

Anna Paulowna – Het gaat in de derde klasse niet goed met Kleine Sluis. Het team van trainer Remy Zoer verloor zondag voor de derde keer op rij, deze keer kon DWB vrij eenvoudig met 1-4 winnen. Dat geeft een zeer vervelend gevoel bij Zoer en zijn manschappen.

In de eerste helft kon de tegenstander al in de tweede minuut scoren. Aanvallend kon de thuisploeg daar weinig tegenover stellen. Er werd wel hard gewerkt, echter het rendement stelde weinig voor. Na een half uur werd het 0-2 en vriend en vijand hadden het sterke gevoel dat het duel zeer vroegtijdig was beslist.

Billy Ray
In de tweede helft werd het spel van Kleine Sluis iets beter, echter de tegenstander kwam geen moment in de problemen. In de 67e minuut werd de doelman van de thuisploeg opnieuw geklopt. In de slotfase kon DWB opnieuw juichen. Het enige sportieve hoogtepunt voor Kleine Sluis kwam toen vlak daarna Billy Ray Zwart 1-4 maakte. Een duel om snel te vergeten in Anna Paulowna. Kleine Sluis moet het komende zondag, 17 maart, uit opnemen tegen FC Den Helder. Een week later wacht de thuiswedstrijd tegen het stugge Enkhuizen.