Hollands KroonJeugd

ViralSpot, dé place to be!

Advertentie:

Noord-Holland – Jeugd die zich verveelt en woonachtig is in Hollands Kroon kan voortaan terecht op de nieuwe website van jongerenorganisatie Link: Viralspot.

“Op ViralSpot staan allerlei toffe challenges en online-activiteiten, zoals bijvoorbeeld Fortnite-toernooien en een digitale speurtocht. Door mee te doen met de challenges of 1 van de andere online-activiteiten maak je ook nog eens kans op mooie prijzen, waaronder een tablet en bluetooth speaker”, zo laat Link weten. Via ViralSpot kan ook contact worden opgenomen met de jongerenwerkers. “Niet alleen als je ergens mee zit… bijvoorbeeld school, ouders, liefdesverdriet, problemen met vrienden of iets anders, maar ook als je een leuk idee hebt voor jouw buurt of dorp. Via WhatsApp zijn de coaches en jongerenwerkers makkelijk te benaderen.”

Registreren dus op www.viralspot.nl en doe snel mee aan de challenges die nu online staan! Of neem contact op met de jongerenwerkers. ViralSpot is een initiatief van LINK Projecten (onder meer verantwoordelijk voor het jongerenwerk in Edam-Volendam, Hollands Kroon en het buitengebied van Alkmaar), dat in samenwerking met Kansrijk Edam-Volendam en verschillende jongerenwerkorganisaties uit Alkmaar werd opgezet.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button