Den Helder

Aannemingsbedrijf J.J. Meijer stort 10 kuub zand bij Scouting Jutters Willemsoord

Den Helder – Verenigingen en stichtingen uit Den Helder kunnen bij de Helderse Uitdaging aanvragen indienen op het gebied van menskracht, materiaal en kennis. De Uitdaging gaat vervolgens aan de slag om deze aanvragen binnen hun netwerk te realiseren en altijd met gesloten portemonnee. De afgelopen weken hebben zij weer een aantal mooie matches weten te maken.

Scouting Jutters Willemsoord wilde het buitenterrein van hun clubhuis een stuk veiliger maken. Aan de achterzijde hadden zij de oude tegels en verwoekerd groen weggehaald. Nu hadden zij een aardige hoeveelheid stopzand nodig om het weer goed te kunnen betegelen. Aannemingsbedrijf J.J. Meijer, wilde dit met plezier regelen.

Binnen een dag was de aanvraag gerealiseerd en werd de afspraak gemaakt om 10 kuub zand te storten. De scouting is er enorm blij mee en was verrast dat het zo snel geregeld was. Ze hebben een leuk klusje voor de boeg om al het zand met kruiwagens heen en weer te rijden naar de achterzijde.

De Helderse Uitdaging
De Helderse Uitdaging matcht in principe alleen tussen organisaties binnen de gemeente Den Helder. Het komt echter wel eens voor dat er geen organisaties in de gemeente Den Helder reageren, maar wel vanuit andere gemeentes. In dat geval matchen zij ook buiten de gemeente.

Voor vragen over verenigingen, stichtingen of over een mooi aanbod kan terecht bij https://helderseuitdaging.nl/.

Toon meer

Laura Konkelaar

Dit bericht is geplaatst door Laura Konkelaar. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Laura richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via laura@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. Ronald Meijer is een topper, kan je altijd een beroep op doen….. als hij het kan regelen… komt het goed.

Back to top button
%d bloggers liken dit: