Noord-Holland

Inwoners Noord-Holland brengen het vaakst portemonnee terug

Advertentie:

Noord-Holland – In Noord-Holland wordt van alle provincies het vaakst een verloren portemonnee als gevonden opgegeven. In die provincie is de kans om je verloren portemonnee terug te vinden het grootst met 14,4 online aangemelde portemonnees per 100.000 inwoners. Dit blijkt uit onderzoek van beslist.nl naar online registraties van gevonden portemonnees in Nederland.

Om te bepalen in welke mate inwoners portemonnees als gevonden aanmelden, is voor grote steden een index ontwikkeld met een score van één tot tien. Met 29 gevonden portemonnees per 100.000 inwoners behaalt de hoofdstad een uitstekende acht in deze index, het hoogste indexcijfer binnen Noord-Holland.

In deze index behaalden steden als Haarlem en Alkmaar met een drie een score die onder het landelijk gemiddelde (3,7) valt. Zaanstad behaalt met een twee een teleurstellend cijfer en is daarmee de laagst scorende stad van Noord-Holland. Hier werden tijdens dezelfde meetperiode namelijk slechts drie portemonnees aangemeld.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

  1. omdat ze in Noord Holland over het algemeen toch al leeggeroofd zijn door de (lokale) overheden

Wellicht ook interessant

Back to top button