Noord-Holland

Inwoners Noord-Holland brengen het vaakst portemonnee terug

Noord-Holland – In Noord-Holland wordt van alle provincies het vaakst een verloren portemonnee als gevonden opgegeven. In die provincie is de kans om je verloren portemonnee terug te vinden het grootst met 14,4 online aangemelde portemonnees per 100.000 inwoners. Dit blijkt uit onderzoek van beslist.nl naar online registraties van gevonden portemonnees in Nederland.

Om te bepalen in welke mate inwoners portemonnees als gevonden aanmelden, is voor grote steden een index ontwikkeld met een score van één tot tien. Met 29 gevonden portemonnees per 100.000 inwoners behaalt de hoofdstad een uitstekende acht in deze index, het hoogste indexcijfer binnen Noord-Holland.

In deze index behaalden steden als Haarlem en Alkmaar met een drie een score die onder het landelijk gemiddelde (3,7) valt. Zaanstad behaalt met een twee een teleurstellend cijfer en is daarmee de laagst scorende stad van Noord-Holland. Hier werden tijdens dezelfde meetperiode namelijk slechts drie portemonnees aangemeld.

Toon meer

Laura Konkelaar

Dit bericht is geplaatst door Laura Konkelaar. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Laura richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via laura@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. omdat ze in Noord Holland over het algemeen toch al leeggeroofd zijn door de (lokale) overheden

Back to top button
%d bloggers liken dit: